Viron Suomen-instituutti

Svjata Vatra KontuFestareilla

24.8.2013 12.00-21.00
Kontulan kelkkapuisto
Svjata Vatra esiintyy klo 15:30.

Svjata Vatra

Itä-Helsingin suurin ja kaunein vuosittainen tapahtuma, KontuFestari, saa tänä vuonna vahvistuksia kuudesta Euroopan maasta! Kyseessä on uusi aluevaltaus aiemmin lähinnä suomalaiseen musiikkiin ja paikallisiin esiintyjiin keskittyneelle KontuFestarille. Idean takana ovat ja esiintyjistä vastaavat British Council Finland, Ranskan instituutti Suomessa, Goethe-Institut Finnland, Viro-instituutti, Italian kulttuuri-instituutti ja Puolan suurlähetystö. Yhteistyön tavoitteena on juhlia Euroopan kulttuurista rikkautta ja monikulttuurisuutta sekä tuoda kansainvälistä ohjelmaa uusille alueille, keskustan ulkopuolelle.

Luvassa on musiikkia laidasta laitaan! Viroa edustaa tulifolkiksi musiikkiaan kutsuva Svjata Vatra (suom. Pyhä Tuli). Svjata Vatra on virolais-ukrainalainen yhtye, joka on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi Viron suosituimmista bändeistä.

Ohjelmassa on paljon muutakin - saksalaisen DJ Barzinin balkanilaisista soundeista Luca Garganon italoiskelmään ja puolalaisen Artur Dutkiewicz Trion maailmanluokan jazziin.

Musiikkiesitysten lisaksi festareilla nähdään ranskalaisen Compagnie de Fakton hauska ja yllättävä, katutanssia perinteiseen chanson-musiikkiin yhdistelevä esitys sekä päästään nauttimaan kuuluisasta brittihuumorista koomikko Josh Howien stand-upin muodossa.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry. yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen ja nuorisoasiainkeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja KontuFestareista: www.facebook.com/Kontufestari2013

Takaisin

Eesti Maja – Viro-keskus
Suvilahti, Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki
Puh. +358-9-669 805
Puh. +358-50-438 5331
info@viro-instituutti.fi


Liity sähköpostilistalle!

 

Liity ystäväksi!

Study in Estonia
Skype Me™!