Viron Suomen-instituutti

Night of the living poets
Maarja Kangro ja Peeter Sauter Runokuussa 24.8.

Ravintola Kaisaniemi, Kaisaniemenkatu 6, klo 18–23, vapaa pääsy


Maarja Kangro Runokuussa 2013
Maarja Kangro (kuva: Kirke Kangro)

Runokuun päätapahtuma kokoaa tänäkin vuonna ison joukon kansainvälisiä kirjailijatähtiä upeaan ravintola Kaisaniemeen. Kirjailijoiden tekstejä on käännetty tilaisuutta varten. Katso lisää!

Esiintymässä kirjailijat Sam Pink (USA), Peeter Sauter (EST), Maarja Kangro (EST), Igor Belov (RUS), Irina Maksimova (RUS), Monika Fagerholm (FIN), Ulrike Draesner (GER), Toh Hsien Min (SIN) ja Katalin Mezey (HUN).

Maarja Kangron runoissa on herkkyyttä ja tarkkaa luonnontajua, mielikuvituksellista unelmallisuutta ja tarkkaa ympäröivän maailman havainnointia. Hänen runonsa pohtivat usein olemassaolon ihmettä huumoria unohtamatta.

Peeter Sauter on virolaisen kirjallisuuden monilahjakkuus. Sauter on kirjoittanut näytelmiä, elokuvakäsikirjoituksia, proosaa, lyriikkaa, matkakirjoja ja lastenkirjoja. Sauterin tekstit ovat dramaattisia ja kriittisiä, mutta myös humaaneja ja leikillisiä.

Järjestäjät: Runokuu, Suomen Viro-yhdistysten liitto, Viro-instituutti Suomessa, Goethe-instituutti, Unkarin tiede- ja kulttuuri-instituutti ja Yhdysvaltain suurlähetystö. Tukee Viron kulttuurirahasto.

Takaisin

Eesti Maja – Viro-keskus
Suvilahti, Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki
Puh. +358-9-669 805
Puh. +358-50-438 5331
info@viro-instituutti.fi


Liity sähköpostilistalle!

 

Liity ystäväksi!

Study in Estonia
Skype Me™!