Pianisti, viulisti ja sellisti esiintyvät kuvan keskellä, ympärillä ihmisiä katsomassa.

Jaan Ots esiintyy heinäkuussa Helsinki Chamber Music Festivalilla

1.7.2021 klo 19.00

Blogi, Musiikki, Tapahtumia

Kuva: Jaan Otsin edellinen esiintyminen Helsinki Chamber Music Festivalilla tapahtui kesällä 2019. Kuva: Helsinki Chamber Music Festival.

Helsinki Chamber Music Festival (HCMF) on kansainvälinen kamarimusiikkifestivaali. Festivaali oli tarkoitus järjestää viidettä kertaa 1.-4.7.2021 Helsingin historiallisessa keskustassa, levittäytyen tänä vuonna myös Suomenlinnaan ja muualle kantakaupunkiin. Festivaalin taiteellisina johtajina ovat viulisti Kreeta-Julia Heikkilä ja sellisti Jaani Helander.

Valitettavasti vuoden 2021 festivaalin ohjelma on siirretty vuoteen 2022. Esityksistä toteutetaan kuitenkin kolme, joista yhdessä Jaan Ots on myöskin mukana. 1.7.2021 klo 19 esitettävä Mitä kuuluu, Suomi? -konsertti radioidaan suorana Yle Radio 1 -kanavan kautta.

Konsertissa esitetään suomalaissäveltäjien musiikkia, mm. Esa-Pekka Salosen ja Kaija Saariahon sävellykset. Jaan Ots soittaa pianoa kokoonpanossa, jossa esiintyvät myös Abel Puustinen (viulu), Kreeta-Julia Heikkilä (viulu), Hajnalka Standi-Pulakka (alttoviulu), Jaani Helander (sello), Piotr Zimnik (kontrabasso) ja Mariko Furukawa (piano)

Viro-instituutti on tehnyt useampina vuosina yhteistyötä HCMF kanssa tukemalla ja mahdollistamalla virolaisten taiteilijoiden esiintymisen festivaalilla.

Tutustu festivaaliin ja seuraa tiedotusta:
www.helsinkichamber.com
www.facebook.com/helsinkichamber

Tapahtumaa tukemassa Viro-instituutti Suomessa ja Viron Helsingin-suurlähetystö.