Kaksi ihmistä juomassa kahvia

Viro-suomi-keskustelupiiri

Jututuba kokoontuu joka maanantai klo 17

Kutsumme kaikki kiinnostuneet harjoittelemaan käytännössä viron ja suomen kielen puhumista viro-suomi-keskustelupiiriin maanantaisin klo 17 Eesti Maja – Viro-keskukseen (2. kerros, osoite Sörnäisten rantatie 22, Helsinki).

Yleensä tunnilla keskustellaan noin tunti viroksi ja tunti suomeksi, mutta se riippuu aina osallistujien tarpeista. Jos tunnilla on vaikkapa enemmistö suomalaisia ja vain pari virolaista, keskitytään enemmän viron kieleen ja päinvastoin. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki osallistujat saisivat suunvuoron!

Jotta kieli ei menisi solmuun, tarjolla on virkistykseksi kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa. Osallistumismaksua ei ole, mutta kahvi- ja keksirahaa peritään 5 € / osallistumiskerta.

Keskustelua vetää Kadri Siilivask.

Jututuba järjestetään yhteistyössä Tuglas-seuran kanssa.

Eesti-soome jututuba

Jututuba koguneb esmaspäeviti kl 17

Kutsume vestlusringi kõiki, kes soovivad harjutada oma eesti või soome keele kõnelemise oskust ja seda igal esmaspäeval kell 17 Eesti Majas aadressil Sörnäisten rantatie 22, Helsinki.

Tavaliselt jutustame tunnikese eesti, tunnike soome keeles, kuid see sõltub alati osavõtjate vajadustest. Et keel sõlme ei läheks, pakume kosutuseks kohvi ja teed ning küpsist. Osavõtutasu ei ole, kuid 5 € kohvi- ja küpsiseraha palume kaasa võtta.

Jutustamist juhendab Kadri Siilivask.

Jututoa korraldavad koostöös Eesti Instituut ja Tuglase Selts.