Virolaistaiteilija MTKA mukana Concreate Urban Art Festivalilla huhti-toukokuussa

Keran Hallit, Espoo, avoinna 29.5. asti, ke-pe klo 13-20, la 10-20, ja toukokuun viimeisellä viikolla ke-la klo 10-20.

Blogi, Taide, Tapahtumia

Urbaaniin taiteeseen keskittyvä Concreate tuo yhteen joukon katutaiteilijoita, jotka tekevät taidetta Espoon Keran Halleilla 1.-16.4.2021. Yleisölle tilat aukesivat lauantaina 17.4 ja ovat avoinna 29.5. asti.  

Päivitystä aikatauluun: Suuren suosion vuoksi näyttely on nyt auki ke-pe klo 13-20 ja la 10-20, ja lisäksi toukokuun viimeisellä viikolla ke-la klo 10-20. Teoksia on kahdessa erillisessä hallissa ja yhteensä kolmessa eri tilassa, joista kahteen on esteetön pääsy. Ensimmäiseen halliin otetaan sisään vierailijoita 19:30 asti ja jälkimmäiseen 19:45 asti.

Aikaisemmin logistiikkakäytössä toimineet Keran Hallit on nyt valjastettu väliaikaiseen käyttöön, ja sinne on myös jo syntynyt Suomen suurin muraalikokonaisuus. Lähivuosina Keran Hallit puretaan uuden naapuruston rakentamisen tieltä, ja Concreate-festivaalikin tapahtuu pääosin pian purettavassa osassa halleja.

Virolaistaiteilija MTKA osallistuu festivaalille mosaiikkiteoksillaan. MTKA on toiminut aktiivisesti katutaiteen ja sitä esittelevien tapahtumien parissa vuodesta 2014. Maalamisen lisäksi hän on kiinnostunut lasimosaiikkien tuomisesta katutaiteeseen. MTKAn teoksia löytyykin jo Itä-Pasilasta. Taiteilijan mosaiikkiteoksia on esillä sekä hallien sisällä, pihalla että Keran asemalla.

MTKAn teoksia on myös myynnissä. Lisätietoa saat paikanpäältä!

Katso vielä saapumisohjeet näyttelyyn tästä!

Ajankohtaisimman tiedon tapahtumasta löydät tapahtuman sosiaalisen median kanavista:
Tutustu festivaalin kaikkiin taiteilijoihin Facebook-tapahtumasta ja tapahtuman nettisivuilla!
Lue lisää tapahtuman nettisivuilta.
MTKAn monipuolisiin töihin voit tutustua hänen nettisivuillaan ja instagram-tilillään.

Lue myös Ylen kattava artikkeli tapahtumasta tästä!

Viro-instituutti toimii tapahtuman yhteistyökumppanina.