Igavese armastuse puu eli Tree of Eternal Love Rakkautta ja anarkiaa -festivaaleilla

Jenni Kallionsivu

Elokuva, Tapahtumia

Igavese armastuse puu eli Tree of Eternal Love esitetää Rakkautta ja anarkiaa -festivaaleilla 20., 24., ja 25.9. Lue tarkemmin ja osta liput festivaalin kotisivuilta tästä linkistä.

Igavese armastuse puu on tekijöidensä esikoisteos, jonka rahoitus on kerätty joukkorahoituksella Hooandja-palvelussa. Elokuva on vauhdikas matkakertomus, jossa kesäisten maisemien läpi kiitävien nuorukaisten tielle kasautuu esteitä toisensa perään. “Kuskina ja moottorina hyrrää Kiik, turhautunut automekaanikko, joka haluaa muuttaa elämänsä. Pelkääjänpaikalla kontrastia antaa Eerik, Kiikin elokuva-alasta unelmoiva työkaveri ja paras ystävä. Hän on elokuvan moraalinen kompassi, muttei koskaan täysin onnistu takomaan järkeä ystävänsä päähän”, kertoo Susanna Puomio Rakkautta ja anarkiaa -festivaalin kotisivuilla.

Elokuvan on ohjannut Meel Paliale, joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä pääosan esittäjä Urmet Piilingin kanssa. Sen visuaalisen maailman on sanottu muistuttavan Kaurismäen tai Wes Andersonin elokuvia.

Viro-instituutti ja Viron suurlähetystö ovat elokuvan Rakkautta ja anarkiaa -esitysten yhteistyökumppaneita.