Mistä on pienet virolaiset tehty? – tilaa esitteitä!

Lissu Kirves

Ajankohtaista

Mistä on pienet virolaiset tehty?, alkuperäiseltä nimeltään Krips-kraps, eesti laps, on kuvaus virolaislasten maailmasta. Teoksessa selvitetään askel kerrallaan, millaisia virolaislapset ovat, mitä he tekevät ja mistä he pitävät. Julkaisussa tutustutaan lasten syntymään ja virolaislasten nimiin, virolaiseen kouluun, leikkeihin, juhlapäiviin ja perinteisiin, harrastuksiin, ruokaan ja luontoon. Teos on hauskasti ja taidolla kuvitettu ja soveltuu esimerkiksi hienosti suomalaislapsille luettavaksi ja pohdittavaksi. Julkaisussa on mukana myös pieniä tehtäviä ja mm. keksikakun resepti.

Teoksessa on käytetty vuonna 2017 virolaisille lapsille suunnatun kyselytutkimuksen tuloksia.

Julkaisuja voi nyt tilata postimaksun hinnalla kotiin, paikalliskirjastoon, seurojen kokouksiin tai muihin virolaisesta kulttuurista kiinnostuneiden hetkiin! Yhden julkaisun postimaksun hinta on n. 2 €, kokonaisen paketin saa lähipostiin n. 5 €:n hinnalla. Postimaksut laskutetaan erikseen sähköpostilla ja ne voi maksaa, kun paketti on saapunut perille.

Tilaa julkaisu lähettämällä s-postia osoitteeseen info@viro-instituutti.fi. Laita viestiin toivomasi kappalemäärä, toimitusosoite ja tilaajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero).

Kaikki Viro-instituutin tilattavat julkaisut löydät täältä!

Lisätietoa julkaisusta:

Teksti: Kätlin Vainola
Kuvitus, graafinen suunnittelu ja toteutus: Ulla Saar
Suomennos: Heidi Iivari
Suomennoksen toimittaminen: Sanna Immanen
(c) Kätlin Vainola, Ulla Saar ja Eesti Instituut, 2017
Suomenkielinen painos: Viro-instituutti, 2018