Virolainen jazzlaulajatar Kadri Voorand.

Virolainen musiikki soi: Kadri Voorand Quartet

KE 26.10.2016 KLO 19 Musiikkitalon Ravintola-Klubi Mannerheimintie 13 A, Helsinki

Tapahtumia

Kadri Voorand on jazzlahjakkuus, jonka kiihkeä lavaesiintyminen, mielikuvitukselliset improvisaatiot ja persoonallinen musiikki ovat lumonneet sekä kotiyleisön että jazzin ystävät ympäri maailmaa. Yhtenä ensimmäisistä Virossa hän voitti nuoren jazzlahjakkuuden palkinnon ja vuonna 2015 parhaana jazzartistina maineikkaan Danske Bank -jazzpalkinnon. Viime vuosi tarjosi laulajalle useita mielenkiintoisia haasteita. Uusien vaikutteiden etsiminen ja osallistuminen muiden muusikkojen projekteihin sekä koti- että ulkomailla ovat tehneet hänestä yhden Viron rakastetuimmista muusikoista.

Musiikkitalon Virolainen musiikki soi -klubilla Kadri Voorand esittelee yhdessä kitaristi Virgo Sillamaan, basisti Taavo Remmelin ja rumpali Ahto Abnerin kanssa kolmatta albumiaan, joka kantaa nimeä Armupurjus. YLE taltioi konsertin.

Kuuntele SoundCloudista:


Klubisarjan järjestää Viro-instituutti yhteistyössä Tuglas-seuran, Suomen Viro-yhdistysten liiton, Viron suurlähetystön ja Viljandin ystävät ry:n kanssa. Tapahtumaa tukevat Viron kulttuuriministeriö ja Viron kulttuurirahasto.