Tallinna Linnateater/Kurbus ja rõõm kaelkirjakute elus

Espoon kaupunginteatterin Viro-viikot

25.2.–9.3.

Näyttelyt, Tapahtumia, Teatteri

Virolaisen teatterin ystäviä hemmotellaan taas!

Espoon kaupunginteatterin Viro-viikoilla 25.2.–9.3. vierailevat Tallinna Linnateaterin Kurbus ja rõõm kaelikirjakute elus (Ilot ja surut kirahvien elämässä), virolaisen Piip ja Tuut Teaterin ja Latvialaisen TeatrisTT:n yhteistuotanto Cabaret Siberia sekä Eero Epnerin, Juhan Ulfsakin ja Mart Kangron esitys Workshop.

Kulttuurikeskuksessa on esillä virolaisen estradiviihdetaiteen aistikkaasta kultakaudesta kertova näyttely Kabaree, kabaree, joka linkittyy erinomaisesti juuri Cabaret Siberia -esitykseen. Lisäksi Tapiolan kirjastossa, Louhisalin naapurissa heittäydytään (la 2.3.) viron kielen kiehtoviin syövereihin, kun ensimmäisen oppituntinsa saavat näyttelijät Vera Kiiskinen ja Taisto Oksanen.

Workshop on absurdin hauska, salaviisas esitys, joka etenee vinksahtaneesta niksipirkasta kohti elämän suuria kysymyksiä. Esityspäivät 25. ja 26.2.

Cabaret Siberia on lämpimällä huumorilla ja musiikkinumeroilla höystetty tarina Siperiaan lähetetystä taiteilijapariskunnasta pureutuu ihmisyyden ytimeen. Esityspäivät 28.2., 1. ja 2.3.

Portugalilaisen Tiago Rodriguesin koskettava nykydraama Ilot ja surut kirahvien elämässä vie katsojansa 9-vuotiaan tytön matkassa eurooppalaisen suurkaupungin tungokseen. Terävä ja tarkkanäköinen kuvaus aikamme mielettömyydestä. Esityspäivät 8. ja 9.3.

Liput: teatterin lipputoimisto, ovimyynti ja Lippupiste www.lippu.fi. Viro-viikkojen näytöksiin myydään sekä yksittäisiä lippuja että lippupaketteja.