IDA Helsinki on nyt toiminnassa!

Ajankohtaista

Tallinnalainen radiokanava ja tapahtumatekijä IDA on saapunut Helsinkiin. IDA on nettipohjainen yhteisöradio ja tapahtumatuottaja, joka on perustettu Tallinnassa toukokuussa 2018. Tallinnan Telliskivessä sijaitseva IDA:n lasiseinäinen studio on tuttu varmasti myös monelle F-Hoonessa tai Fotografiskassa vierailleelle suomalaiselle.

Tähän mennessä IDA:n noin 200 juontajaa ja ohjelmantekijää ovat tuottaneet yli 3000 ohjelmaa ja IDA on järjestänyt lukuisia tapahtumia, konsertteja ja juhlia. Viime kesänä Narvassa toteutettiin ensimmäinen IDA:n residenssijakso osana Narva Art Residency -ohjelmaa.

IDA on ollut Virossa menestyksekäs toimija ja niin ajatus IDA Helsingin lanseeramisesta syntyi. Ensimmäinen lähetys Helsingistä kuultiin maanantaina 2. maaliskuuta. Suomessa lähetyksiä voi kuulla maanantaista perjantaihin klo 10-22 välisenä aikana. IDA esittää laadukkaita keskusteluja ja musiikkiohjelmia, ja mukana on myös virolaisen kanavan sisältöjä. Tulevaisuudessa tavoitteena on tehdä lähetyksiä myös viikonloppuina. IDA tekee yhteistyötä festivaalien kanssa. Suomessa kumppaniksi on valikoitunut mm. Rukalla kesäkuussa järjestettävä Solstice Festival.

Kuuntele IDA Helsingin lähetyksiä

Lue lisää IDA Helsingistä

IDA Helsinki Facebookissa

IDA on voittoa tavoittelematon toimija, joka pyrkii tarjoamaan mahdollisuuksia ja tilaa kiinnostaville ja laadukkaille radion tekijöille.

Viro-instituutti Suomessa kuuluu IDA Helsingin tukijoihin.