Lauluyhtye Rajaton teki a cappella -version virolaisen Daniel Levin Jasmine-kappaleesta

Tapahtumia

Lauluyhtye Rajaton on tehnyt uuden a cappella -version virolaisen Daniel Levin Jasmine-kappaleesta! Energisistä esiintymisistään tunnettu viisijäseninen Daniel Levi -yhtye yhdistelee tuotannossaan soulia, funkia ja R&B-musiikkia. Yhdysvalloissa lapsuutensa viettänyt yhtyeen keulahahmo Daniel Levi Viinalass on lisäksi myös tunnettu TV-kasvo. “on niin piristävää kuulla, miltä oma kappale kuulostaa jonkun toisen mielikuvituksen kautta! Kun laitoin Rajattoman version Jasminesta ensimmäistä kertaa soimaan autossa, sain tämän elämyksen. Olen iloinen, että minun lisäkseni kappale puhuttelee ja inspiroi myös rakkaita pohjoisnaapureita”, kertoo Daniel Levi Viinalass. Voit tutustua Daniel Leviin lisää sen kotisivuilla.

Rajaton on Suomessa ja muuallakin maailmassa jo tunnettu a cappella -ryhmä, joka on levyttänyt tähän mennessä jo 16 levyä. Sen suosiosta kertoo omalta osaltaan 400 000 kappaleen levymyynti. Levin Jasminessa on alun perinkäytetty paljon ihmisääntä, mikä on osaltaan inspiroinut Rajatonta sovittamaan kappaleesta täysin ilman instrumentteja tehdyn version.

Viro-instituutti on tukenut Daniel Levin yhteistyötä Rajattoman kanssa tehden näin uuden aluevaltauksen pop-musiikin saralla. “Daniel soitti minulle vuoden 2021 tammikuussa, synkkänä, koronan täyttämänä aikana. Hänen ideansa tehdä yhteistyötä Rajattoman kanssa tuntui niin valoisalta ja raikkaalta, että sitä tahtoi todellakin tukea. Ja näin siinä kävi!” kertoo instituutin toiminnanjohtaja Mart Meri hankkeen alkuvaiheista.

Rajattoman kuva: Laura Malmivaara