Lukukuntoon Krossilla -kampanja

Lukukuntoon Krossilla

01-02/2020

Kirjallisuus, Tapahtumia

Helmikuussa 2020 tulee kuluneeksi sata vuotta rakastetun klassikon Jaan Krossin syntymästä. Sen kunniaksi Viro-organisaatiot haastavat kaikki treenaamaan itsensä koko vuodeksi lukukuntoon Krossin teosten avulla!

Jaan Krossin tuotanto on laaja ja monipuolinen, siitä löytyy jokaiselle jotakin: on romaaneja, runoutta, novelleja, omaelämäkertaa – jo pelkästään pääkaupunkiseudun kirjastojen Helmet-tietokannasta tulee tekijähaulla 65 osumaa. Krossia myös löytyy kirjastoista suomen ja viron lisäksi ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi, helppo siis haastaa muunkieliset ystävätkin lukemaan!

Lukukuntohaasteeseen voi osallistua seuraavasti:

*Hanki itsellesi mieluisa Jaan Krossin kirja ja lue se.

*Voit kertoa halutessasi ajatuksiasi kampanjaan osallistumisesta (esim. jakaa muille tiedoksi millä teoksella aiot osallistua) tai antaa Kross-suosituksia muille haasteeseen osallistujille.

*Voit vinkata kampanjasta muille jakamalla Facebook-tapahtuman: https://www.facebook.com/events/2482945355324389/

*Kampanja huipentuu helmikuussa 2020. Täytetään yhdessä sosiaalinen media Krossilla: Ota kuva lukemastasi Jaan Krossin kirjasta tai vaikkapa lukupiiristäsi kirjojen kanssa ja postaa se Facebookiin tai Instagramiin aihetunnisteilla
#krossillakuntoon#krossivormi#KrossFit

Jaan Kross 100 -juhlaseminaari Oodissa to 13.2. klo 13-17: https://www.viro-instituutti.fi/jaan-kross-100/