Stupido Marketissa virolaisen musiikin viikko 21. syyskuuta saakka!

Ajankohtaista, Tapahtumia

Stupido Market juhlii yhteistyössä Suomen Viro-instituutin ja Eesti Majan kanssa virolaisen musiikin viikkoa Suomessa 14. – 21.9. Virolaista musiikkia pääsee jatkossakin hankkimaan itselleen Kallion Stupido Marketista (Porthaninkatu 4). Luvassa myös harvinaisuuksia digijulkaisuissa.

Stupido Recordsin Joose Berglund kommentoi virolaisen muusikin osastoa:

“Korona pysäytti suunnitellut klubit ja levykauppaesiintymiset, mutta avasimme Porthaninkadun Stupido Marketiin omat osastot virolaiselle musiikille niin ceedeinä kuin vinyylilläkin.”

Torstaina 17.9. virolainen musiikki valtaa lisäksi Roll FM:n taajuudet, kun Stupido Market Radiossa soitetaan klo 18-20 virolaisen popin ja rockin teemalähetys, vieraana on Viro-instituutin projektipäällikkö Lissu Kirves. Tiskijukkina Joose Berglund ja Sirkku Haikonen. Kuuntele lähetystä: www.rollfm.fi

Perjantaina 18.9. Spotifyyn tupahtavat ensimmäistä kertaa kaikien aikojen kolmas Stupidon julkaisu, Röövel Ööbikin History of the USSR -ep. Hieman myöhemmin ovat luvassa vielä Hendrik Sal-Sallerin ja Mihkel Raudin tähdittämän Babachin Russkaya Vodka/Ma tahan oma tagasi, Röövel ÖÖbikin Mamma Mia/Outta Myself ja Villu Tammen sekä J.M.K.E:n Maailmalopp koju kätte/Öljylähde keittiössämme.

Kaupasta löytyy tällä hetkellä seuraavien virolaisartistien musiikkia:

Anders Roots
Ans Andur
Argo Vals
Bad Apples
Bizarre
Collage
Comoskva
Dead Furies
Drama Mama
Genialistid
Hot Kommunist
Imandra Lake
J.M.K.E
Jonas F
Kadri Vöörand
Kogu
Kosmikud
Kreck
Kurjam
Maarja Nuut
Mari Kalkun
Metro Luminal
Mirabilia
Pia Fraus
Popidiot
Psychoterror
Puuluup
Ruja
Raul Vaigla
Röövel Ööbik
Siim Aimla Funk Band
Sibyl Vane
Svjata Vatra
Trad Attack
Vaiko Eplik
Vejlike Luki
Vennaskond