Laulaja Siiri Sisask

Virolainen musiikki soi: Siiri Sisask – Lauluni

KE 16.11.2016 KLO 18.30 (ovet) Musiikkitalon Ravintola-Klubi Mannerheimintie 13 A, Helsinki

Tapahtumia

Siiri Sisask on tämän hetken suosituimpia laulajia ja lauluntekijöitä Virossa. Vuosikymmeniä lavalla pysynyt voimakasääninen laulaja on ajassa muuttuva ja vahvasti kehittyvä artisti. Hän on esiintynyt Ruja- ja Vitamiin-yhtyeissä, kirjoittanut lauluja, runoja sekä teatteri- ja showmusiikkia. Keväällä 2016 häneltä ilmestyi ensimmäinen runokokoelma.

Konserttiohjelmassa Lauluni kuullaan kappaleita Sisaskin keväällä ilmestyneeltä albumilta Kuristi kohal. Uusi levy perustuu virolaisen runoilijan Uku Masingin teksteihin, se syntyi viimeisen kolmen vuoden aikana pianon takana vietettyjen päivien ja öiden tuloksena.

”Uku Masingilla on tässä musiikissa suuri rooli, ilman hänen runouttaan mitään tällaista ei olisi syntynyt. Olen onnellinen, että pääsin osalliseksi hänen ajatusmaailmastaan. Tämän luovan prosessin aikana olen oppinut paljon ja kehittynyt ihmisenä”, Siiri Sisask kertoo uudesta levystään.

Klubisarjan järjestää Viro-instituutti yhteistyössä Tuglas-seuran, Suomen Viro-yhdistysten liiton, Viron suurlähetystön ja Viljandin ystävät ry:n kanssa. Tapahtumaa tukevat Viron kulttuuriministeriö ja Viron kulttuurirahasto.