Ott Lepland kvartett

Viron itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa Ott Lepland -kvartetti

LA 22.2. KLO 17 ALPPILAN KIRKKO KOTKANKATU 2, HELSINKI

Tapahtumia

Viron itsenäisyyspäivää juhlitaan Helsingissä hienolla konsertilla lauantaina 22.2. klo 17 Alppilan kirkossa. Konsertissa esiintyy Ott Lepland -kvartetti.

Ott Lepland on virolainen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan laajasti kolmannen kauden voitostaan Viron Idols-formaatissa Eesti otsib superstaari. Ehkä sitäkin ikimuistoisemmin Ott Lepland edusti Viroa Euroviisuissa vuonna 2012, jolloin hän sijoittui tunteellisella Kuula-kappaleellaan upeasti kuudenneksi.

Kvartetin muista jäsenistä Karl-Eerik Tamm on hänkin Idols-kisaaja, Elis Loik on esiintynyt Euroviisujen Viron esikarsintaohjelmassa Eesti laulussa, ja Kristiina Renser on mm. aktiivinen musikaalilaulaja.

Konsertissa kuulemme sovituksia Leplandin tunnetuimmista ja parhaimmista kappaleista. Tule juhlimaan Viroa ja tunnelmoimaan Ott Lepland -kvartetin seurassa!

Liput 10 € / 5 €* (alle 12-vuotiaat lapset)

Lippuja voi ostaa ennakkoon Eesti Maja – Viro-keskuksesta (Sörnäisten rantatie 22 c, rakennus 1, C-rappu) ja Alppilan kirkolta (Kotkankatu 2).

Järjestäjät: Viron suurlähetystö, Viro-instituutti, Tuglas-seura, Suomen Viro-yhdistysten liitto, Helsingin vironkielinen seurakuntatyö ja Enterprise Estonia.

Lämpimästi tervetuloa!

*****

Eesti Vabariigi aastapäeva kontsert: Ott Lepland kvartett

Tule, tähistame koos Eesti pidupäeva Helsingis, Alppila kirikus, laupäeval 22.2 kell 17 algava kontserdiga.

Ott Lepland (laul, klaver)
Karl-Erik Tamme (kitarr), Kristiina Renser (laul) ja Elis Loik (laul)

Esitusele tulevad Oti tuntumad ja parimad palad, mis sellel kontserdil kõlavad neljahäälselt ja lummavad tõenäoliselt igaüht.

Piletid hinnaga 10 € / 5 €* (alla 12-aastased lapsed)

Pileteid on võimalik osta Eesti Majast (Sörnäisten rantatie 22 c) ja Alppila kirikust (Kotkankatu 2).

Kontserdi korraldavad koostöös: Eesti Suursaatkond Helsingis, Eesti Instituut Soomes, Tuglase Selts Soome, Eesti-Soome Seltside Liit, Helsingi eestikeelne kogudusetöö ja EAS.

Tere tulemast!