Study in Estonia

Viron korkeakoulut Opopäivillä

6.-8.2. TAMPERE-TALO, PUISTOLÄMPIÖ, 1. KRS, PAIKKA 96 YLIOPISTONKATU 55, TAMPERE

Tapahtumia

Study in Estonia osallistuu näytteilleasettajana Opopäiville Tampereella 6.–8. helmikuuta. Suomalaisille opinto-ohjauksen ammattilaisille on tarjolla runsaasti tietoa korkeakouluopiskelusta Virossa: tutkinto-ohjelmista, hakuprosessista sekä opiskelijoiden kokemuksista. Messutiimimme päivystää Viron pisteellä koko näytteilleasettajapäivän 7.2.

Study in Estoniassa edustettuina ovat seuraavat yhdeksän korkeakoulua: Tarton yliopisto, Tallinnan teknillisen yliopisto TalTech, Tallinnan yliopisto, Viron maatalousyliopisto, Viron taideakatemia, Viron musiikki- ja teatteriakatemia, Estonian Business School, yrittäjyysammattikorkeakoulu Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences sekä hoitoalan korkeakoulu Tartu Health Care College.

Virossa tutkinto-opintojaan suorittaa tällä hetkellä noin 1 200 suomalaista opiskelijaa. Määrä on yli kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa. Viro onkin vankalla sijalla suomalaisten kolmanneksi suosituimpana ulkomaisena tutkinto-opiskelumaana heti perinteisten Ruotsin ja Ison-Britannian jälkeen. Suomalaiset opiskelevat Virossa kauppatieteitä, oikeustieteitä ja lääketieteitä, mutta englanniksi suoritettavissa kandidaattiohjelmissa on tarjolla myös mm. media-alaa, kyberturvallisuutta, pelikehittämistä ja paljon muuta.

Opopäiville osallistuu 700 ohjaajaa eri puolilta Suomea. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tampereella kolmipäiväisenä. Näytteilleasettajapäivänä perjantaina 7.2. Tampere-talossa tarjontaansa esittelee 150 pääosin suomalaista oppilaitosta ja toimijaa.

Study in Estonia on virolaisia korkeakouluja yhdistävä foorumi, jota ylläpitää Archimedes-säätiö. Study in Estonian tehtävänä on kertoa Virosta erinomaisena opiskelukohdemaana ja välittää tietoa maan kansainvälisistä opiskelumahdollisuuksista.

Virossa on tarjolla yli 250 tutkinto-ohjelmaa, joissa opetuskieli on englanti. Sinä, joka harkitset opintoja Virossa tai olet jo päättänyt hakeutua Viroon opiskelemaan, koet varmasti uutta ja saat arvokasta henkistä pääomaa, joka kestää koko elämän ajan.

Lue lisää Study in Estoniasta: http://studyinestonia.ee/en

Study in Estonian toimintaa Suomessa toteuttaa Viro-instituutti. Järjestämme opoille suunnatun tutustumismatkan Viron korkeakouluihin 22.–24.4.