Kuvassa haitaristi Tuulikki Bartosik.

Art Goes Kapakka: Tuulikki Bartosik (EST) ja Timo Alakotila (FIN)

SU 20.8. KLO 18-19 Ravintola Wellamo Vyökatu 9, Helsinki

Tapahtumia

23. Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään Helsingin kiinnostavimmissa pubeissa, baareissa, kahviloissa ja ruokaravintoloissa 17.–26.8. Elokuun 20. päivänä esiintyy Katajanokalla ravintola Wellamossa duo Tuulikki Bartosik ja Timo Alakotila.

Tuulikki Bartosik on valloittava persoona ja monipuolinen muusikko, jonka musiikki soi eri puolilla maailmaa – Isosta-Britanniasta aina Australiaan asti. Pohjoismaisen avoin suhde maailmaan, erinomainen soittimen hallinta sekä täysin yllättävät uuden ja vanhan yhdistelmät ovat vain joitakin, joskin hyvin kuvaavia luonnehdintoja Bartosikin musiikista. Tuulikki Bartosik on genrerajoja rikkoja harmonikkataiteilija, jonka luonteva, improvisoiva esiintyminen vakuuttaa yhtä hyvin sinfoniaorkesterin solistina suurella lavalla kuin pienen yleisön kotikonsertissakin.

Kansainvälistä mainetta niittänyt pianisti ja säveltäjä Timo Alakotila on inspiroinut virolaisia kansanmuusikoita jo 1990-luvun lopulta lähtien. Taidokkaana muusikkona ja hienotunteisena duettopartnerina hän on vuosia tehnyt yhteistyötä useiden kotimaisten, pohjoismaisten ja eurooppalaisten harmonikansoittajien kanssa. Alakotilan ja Bartosikin pitkäaikainen yhteistyö kulminoitui keväällä 2016 julkistetussa Tuulikin soololevyssä Storied Sounds.

Vapaa pääsy!